اختصاص ۶ هزار میلیارد تومان برای راه اندازی پتروشیمی دهلران



اختصاص ۶ هزار میلیارد تومان برای راه اندازی پتروشیمی دهلران

ایلام-نماینده مردم حوزه جنوب ایلام در مجلس شورای اسلامی از اختصاص ۶ هزار میلیارد تومان برای راه اندازی پتروشیمی دهلران خبر داد.

اسدالله چراغی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان داشت: برای ازسرگیری فعالیت پتروشیمی دهلران عصر امروز جلسه‌ای باحضور مدیران بانکی و جلیلی معاون مدیر عامل پتروشیمی کشور و برخی اعضای هئیت مدیره پتروشیمی دهلران، ۶ همت به پتروشیمی دهلران اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: این میزان اعتبار از طریق بانک عامل و به صورت اوراق به پروژه پتروشیمی دهلران اختصاص یافته است.

چراغی گفت: راه اندازی پتروشیمی دهلران یکی از موضوعات و مطالبات به حق مردم منطقه است و برای از سر گیری این پروژه که نقش بسزایی در ایجاد اشتغال برای جوانان منطقه دارد از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهم کرد.

وی ضمن تقدیر از وزیر نفت و معاونین وی در بحث گره گشایی از مشکلات پتروشیمی دهلران گفت: همراهی معاون وزیر و مدیر عامل پتروشیمی کشور، رئیس صندوق بازنشستگی نفت و معاونین وی و همچنین بانک عامل برای شروع فعالیت پتروشیمی دهلران نشان از تعهد و کار آمدی آنها در مسیر خدمت به مردم منطقه است که جای تقدیر دارد.



منبع : مهر نیوز

WeCreativez WhatsApp Support
تیم پشتیبانی کیانا انرژی آماده پاسخگویی به شما می باشد. لطفا پیام خود را بنویسید و بر روی دکمه ارسال کلیلک کنید.
👋 پشتیبانی آنلاین از طریق واتساپ.